Wij hebben een nieuwe bedrijfsnaam en website meer informatie: www.GBomheining.nl

Aanhangwagens van hoogwaardige kwaliteit

omheiningen bus

'Berendsen aanhangwagens' is een bedrijf gespecialiseerd in aanhangwagens en paardentrailers. Wij verkopen zowel gebruikte als nieuwe aanhangwagens en paardentrailers. Tevens is onze werkplaats al sinds 1998 de plek waar aanhangwagens en paardentrailers vakkundig worden gerepareerd.

Wij verkopen voornamelijk nieuwe aanhangwagens en paardentrailers van de merken Ifor Williams, Saris, Anssems en Böckmann. Echter komt het geregeld voor dat klanten een ander merk willen zoals Atec, Henra,  Humbaur etc. Daarom verkopen wij vrijwel alle merken tegen scherpe prijzen. Uiteraard kunt u uw gebruikte aanhangwagen en paardentrailer voor een goede prijs bij ons inruilen.

U kunt ook bij ons terecht voor specialbouw aanhangwagens zoals bijvoorbeeld een gesloten aanhangwagen voor de hoefsmederij.  In nauw overleg met de klant en producent kunnen wij veel realiseren.

Naast nieuwe aanhangwagens verkopen wij ook veel gebruikte aanhangwagens. Dit varieert constant en kan elk merk en model aanhangwagen en paardentrailer zijn.  U vindt ons actuele aanbod gebruikte aanhangwagens en paardentrailers bij occasions.

Omdat aanhangwagens en paardentrailers goed onderhouden moeten worden doen wij dit voor veel bedrijven en particulieren.  Naast reguliere onderhoudswerkzaamheden en beurten keuren wij ook aanhangwagens en paardentrailers.  In onze smederij maken wij aanpassingen op maat zoals een verhoogd rek of een liersteun die wij vervolgens kunnen laten verzinken of  spuiten. Ook om een nieuwe vloer of wand in uw paardentrailer of aanhangwagen te zetten bent u bij ons aan het juiste adres.  

Wij zijn vanaf het begin lid van de Metaalunie en sinds eind 2013 lid van de Bovag.

Voor vragen of advies kunt u vrijblijvend contact opnemen.

€155,00 excl btw

Stabiel, gegalvaniseerde poort van stalen buizen. Verstelbaar van 3 meter tot 4 meter. Poort wordt geleverd inclusief hang en slui...

€130,00 excl btw

Sterke vuurverzinkte poort uit ronde stalen buis. Poort heeft een breedte van 4 meter en is voorzien van 2 stutten in de construct...

© Berendsenaanhangwagens.nl - Ontwikkeld door